Strangefruitmusic's Blog


THA PLACE TO BE THIS EVENING: “LE TOUR THE CLUB”!! by Noggy
July 3, 2010, 5:30 pm
Filed under: event

http://www.eethiek.nl/

http://www.pakhuis15.nl/

VIER FEESTENVOOR DE PRIJS VAN ÉÉN PRESENTEERT: TOUR DE CLUB. VIER LE GRAND DÉPART OP HET WESTELIJK HANDELS TERREIN OP ZATERDAG 3 JULI!

Na het succes van de weergaloze Koninginnenacht op het Westelijk Handels Terrein presenteert Vier Feesten Voor De Prijs Van Eén op zaterdag 3 juli met Tour De Club wederom een feest om niet te vergeten in het kader van de festiviteiten rond Le Grand Départ. De formule blijft hetzelfde, voor het bedrag dat je normaal betaalt voor de entree van één party, kun je nu naar vier party’s.

Het programma in de diverse pistes luidt als volgt:

PISTE 15
De meeste kans op de Witte Trui maakt het peloton van de jonge creatieven van Team SPUNKY FRAICHE. Van meet af aan demarreren, er op en er over, hun tactiek is de garantie voor een dampende piste waarin niemand zit te linkeballen tot de bel van de laatste ronde. DJ’s Th’Acquisition, Roop De Ville, Marrichino en een zeer speciale gast staan garant voor gezelligheid, good vibes, fraicheness, en muziek van toen en nu, van hiphop, swing, tot deephouse en UK sounds..

PISTE 16
LE BOOTSY PAUL
Zoals gebruikelijk duwt Le Bootsy Paul, de oervader van de dorrie fiets, de sfeer op de dansvloer naar grote hoogten met de grootste hits die de jaren tachtig, negentig en nul hebben voortgebracht. Hij heeft ze allemaal bij zich, dus als je een verzoekje hebt: hij heeft het en hij draait het op zijn fixed draaitafels.

PISTE 17
FUNK MOI
Gangmaker André Dadi, meervoudig houder van de Bolletjestrui, kan gelukkig weer rekenen op zijn ploegmaat Ron Wood, de grote Kleine Klimmer uit Kootwijkerzand. Zij zijn weer helemaal terug met Funk Moi en maken van deze gelegenheid gebruik om hun nieuwe koers te presenteren. Naast de vette funk die je als vanouds over de hoogste toppen brengt, vergezellen ze je nu in een zinderende afdaling langs ravijnen vol gevaarlijke breakbeats en haarspeldbochten met gladde soul.

PISTE 18
FAT MADAME
Zet je hometrainer bij het vuil en vergeet spinnen op de sportschool. Fat Madame voorziet je van de nodige calorieën met een dosis Quality Booty Music, want op een boterham met pindakaas win je de Tour niet. Baddest dj’s in town zorgen voor sexy crossover flavours in het muzikale menu. Residents: Civil, DJ Rockid, Cutnice en Lucky Dubz maken van o.a. hiphop, soul, dubstep, uk funk en breaks een smaakvol hoofdgerecht om je vingers bij af te likken en om de hongerklop tegen te gaan. Smooth & sexy voice host Colonel Red is de slagroom op je toetje. Ook deze editie nodigt “Redz” muzikale vrienden uit. Bon appetit!

Datum: zaterdag 3 juli
Start: 23:00 uur
Finish: 05:00 uur
Locatie: Westelijk Handels Terrein (Pakhuis 15/16/17/18) – Van Vollenhovenstraat 15 – Rotterdam
Entree: vvk € 10,-/aan de deur € 12,50
Voorverkoopadressen: Ginza, Pannekoekstraat 6a
Toko 94, Witte de Withstraat 94b
Barrelproof, Hoogstraat 49a
Sister Moon, Nieuwe Binnenweg 89b


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: