Strangefruitmusic's Blog


STRANGE FRUIT PRESENTS BENJI IN CANVAS OP 7 APRIL 2012!! by Noggy
March 31, 2012, 10:48 am
Filed under: event

Britse Benji B vereert Canvas wederom met bezoek

Funky soul electronica met hiphop tintje bij Strange Fruit

 

Benji B, één van meest invloedrijke underground DJ’s van de laatste jaren, vereert deze maand Canvas wederom met een bezoek. Degenen die bij de uitverkochte editie waren vorig jaar, weten hoe deze Brit kan rocken. Benji, die al jaren zijn eigen radioshow ‘Deviation’ op de BBC heeft, heeft er eigenhandig voor gezorgd dat artiesten als Flying Lotus, Floating Points, Thundercat, Dorian Concept en The Gaslamp Killer bekend werden bij een groter publiek. De organisatie van Strange Fruit is dan ook beretrots dat zij Benji B weer naar Nederland hebben kunnen halen voor de nieuwe editie op zaterdag 7 april a.s. in Amsterdam.

Met Benji’s verrassende mix van hiphop, latin, broken beats, nu soul, dubstep, boogie, afro-beat en een vleugje soulful house kan het niet anders dat er zich een lachende, dansende, dampende menigte aan mensen zal manifesteren in Canvas op de 7e. De Britse funkbox zal zonder twijfel de dansvloer tot het kookpunt laten komen met zijn meesterlijke mix van artiesten als J Dilla, Joy Orbinson, Flying Lotus, Erykah Badu & Floating Points. De vaste Strange Fruit residents Thelonious en LuckyDubz brengen de crowd voorafgaand alvast in de juiste sfeer met hun dansbare en explosieve sounds.

De avond wordt georganiseerd door Strange Fruit, bekend om haar muzikaal kwalitatief hoogstaande avonden. Zo brachten zij eerder al artiesten als Dimlite, Flying Lotus en Theo Parrish naar Nederland. De rode draad bij de clubavonden en concerten is soulful funky music, een goede sfeer en een relaxte crowd.
De avond met Benji B zal zich ook kenmerken door deze aspecten. De vorige editie was al rond enen uitverkocht, dus koop je kaarten op tijd voor deze editie op tijd hier.

Amsterdam:

Canvas, Wibautstraat 150, Amsterdam (22.00 – 03.00)

Schade: 12 Euro

Voorverkoop online: via Ticket Script (klik hier)

Voorverkoop: Free Record Shop, Van Leest

 

Voor meer informatie, kijk op:


http://www.canvas7.nl/canvas.html

http://www.bbc.co.uk/programmes/b0071st2


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: